Cremă profesională pentru piele cu atingere magică

ORIGINALĂ DIN 1991

Egyptian Magic este o cremă naturală pentru piele, făcută din șase dintre cele mai puternice ingrediente de hidratare și vindecare din natură.

ALEGEREA OAMENILOR

TOATE INGREDIENTELE NATURALE

Procesul nostru unic combină șase dintre cele mai hidratante și vindecătoare ingrediente ale naturii pentru a crea un balsam, fără aditivi, conservanți, parfumuri, substanțe chimice sau parabeni.

CELEBRITATILE IUBESC CREMA!

Îndrăgit de unele dintre cele mai faimoase celebrități de la Hollywood, Egyptian Magic poate fi văzută în culise la fiecare prezentare de modă majoră, decor de film și în geanta fiecărui artist de machiaj.

UTILIZAREA CREMEI

Hidrateaza si repara pielea din cap pana in picioare. Utilizați ca cremă hidratantă, tratament holistic pentru acnee, balsam de buze, cremă pentru ochi, cremă hidratantă după soare sau chiar mască de păr. De asemenea, face minuni asupra eczemelor și iritațiilor pielii.

TOATE INGREDIENTELE NATURALE

De mai bine de 25 de ani amestecăm aceste ingrediente folosind procesul nostru unic, proprietar, bazat pe o formulă care a fost creată cu mii de ani în urmă în țara faraonilor. O formulă adevărată 100% curată, doar bunătate pură pentru pielea ta. Rezultatul este o cremă de lux cu proprietăți hidratante și hrănitoare, care sunt legendare printre vedete, industria modei, chiar și medici și spitale.

Cu acest sprijin, Egyptian Magic a crescut exclusiv prin discutii pentru a deveni una dintre cele mai populare și aprobate pe scară largă îngrijirea naturală a pielii din lumea frumuseții.

Clienții noștri se bucură de beneficiile Egyptian Magic, folosind-o ca o cremă hidratantă, un tratament holistic pentru acnee, un balsam pentru îngrijirea pielii după expunerea la soare și multe altele. De asemenea, este important de menționat că Egyptian Magic Skin Cream nu conține ulei de palmier sau ingrediente derivate din palmier.

FABRICATA DIN INGREDIENTE NATURALE 100%

ULEI DE MASLINE
CEARĂ DE ALBINE
MIERE
POLEN DE ALBINA
LĂPTIȘOR DE MATCĂ
PROPOLIS DE ALBINE

PREFERATA VEDETELOR
Lista fanilor : 10 vedete care iubesc magia egipteană

BIRCHBOX.COM

De când a ajuns pe piață în 1991, Egyptian Magic și-a făcut, într-adevăr, magia. De la repararea pielii uscate și cicatricile liniștitoare până la îmblânzirea încrețului și hidratarea buzelor uscate, balsamul minune multitasking face totul – și nu suntem singurii uimiți de puterile sale vindecătoare. Iată 10 celebrități care jură pe acest unguent miraculos.

Întrebați-o pe Lauren: Cum repar pielea uscată?

LAURENCONRAD.COM

„Magia egipteană. Acest produs este un făcător de minuni serios. Îl folosesc aproape în fiecare zi. După ce mi-am curățat fața noaptea, mi-o unt pe față și pe gât. Când mă trezesc dimineața, pielea mea este fericită hidratată (oricât de uscată a fost cu o seară înainte).”

Pictograma frumuseții Kate Hudson își vărsă secretele

MARIECLAIR.COM

Kate: „Îngrijirea mea preferată – o folosesc pentru orice.”

Panou publicitar | Magia egipteană a creat aspectul incredibil al Rihannei pentru cântecul de succes „Bitch Better Have My Money”

HOLLYWOODREPORTER.COM

„Masați crema hidratantă Egyptian Magic în piele și pe pleoape și buze. „Acesta este ceea ce vă va da strălucire”, spune Salvatierra, care a folosit produsul pe Rihanna pentru videoclipul ei „Bitch Better Have My Money”.

@egyptianmagicro PE INSTAGRAM

Tag #egyptianmagic pentru o șansă de a fi prezentat în feedul nostru de Instagram!