Termeni si conditii

 

Folosirea acestui site, prin vizitare si/sau cumparare de produse, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 

Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii", NU FOLOSITI acest site.

 

Pentru ca activitatea dumneavoastra pe site-ul www.egyptianmagic.ro sa se desfasoare in conditii optime, se recomanda citirea cu atentie a urmatoarelor:

 

1.      Informatii generale:
Pagina web www.egyptianmagic.ro  este sub controlul si operata de Bio Bliss SRL, o firma infiintata in Romania, cu urmatoarele date de identificare:

CUI:                                                            RO24936550

inregistrata la Registrul Comertului:           J40/285/2009

CONT IBAN RON:                      RO05 INGB 0000 9999 0138 2004

CONT IBAN EUR:                      RO21.INGB.0000.9999.0205.7903

CONT IBAN USD:                      RO68.INGB.0000.9999.0328.3525

deschise la ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti  

Sediu:                                                         Sosea Vitan-Barzesti 7D, bl. 2, sc B, apt 243, Bucuresti 042121

 

2.      Pagina web www.egyptianmagic.ro poate fi accesata din orice tara, din intreaga lume. Intrucat fiecare din aceste tari este guvernata de legi proprii, diferite de cele din Romania, atat noi, cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, in momentul accesarii paginii web, orice chestiune  aparuta din sau legata de utilizarea si continutul acestei pagini web se va aplica legislatia din Romania. Sunteti de asemenea de acord cu, si prin prezenta va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

 

3.      Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nici o notificare prealabila.

 

4.      Cumparaturi de pe www.egyptianmagic.ro:

4.1.    In momentul cumpararii unui produs pe site-ul www.egyptianmgagic.ro, se initiaza un contract de vanzare-cumparare intre dumneavoastra, in calitate de cumparator si Bio Bliss SRL, in calitate de vanzator, in care ambele parti au datoria de a respecta obligatiile asumate.

4.2.    Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care sunteti anuntat electronic, la adresa de email asociata contului dumneavoastra, ca pachetul a fost preluat de catre firma de curierat.

4.3.    Modificarea unei comenzi / acceptarea unei comenzi de catre dumneavoastra: Modificari aduse unei comenzi: dupa ce ati trimis comanda, veti primi o factura proforma, care va contine descrierea si cantitatea de produse comandate, adresa de facturare si cea de livrare. Daca observati o eroare, va rugam sa ne contactati in termen de 2 ore de la efectuarea comenzii. Dupa expirarea termenului de 2 ore, nu se mai pot face modificari la comanda si intelegem ca acceptati detaliile comenzii asa cum sunt scrise in factura proforma.

4.4.    Refuzarea unei comenzi de catre Bio Bliss SRL:

In cazul refuzului unei comenzi, veti fi instiintat electronic de motivul refuzului. Vom putea refuza o comanda daca:

- produsul comandat s-a epuizat temporar sau definitiv din stocul nostru;

- plata dumneavoastra, in cazul platii cu card sau transfer bancar, nu a fost finalizata;

- in pretul sau descrierea produsului a aparut o eroare;

- sunteti incompatibil cu statutul de client al firmei noastre: aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi care au fost respinse sau nu au fost ridicate, ati abuzat politica noastra de esantione gratuite sau cea de returnare.

 

Prin "client" sau "consumator" se intelege O PERSOANA FIZICA. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul de vanzare-cumparare, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

 

5.      Securitatea Datelor Personale:

Datele cu caracter personal pe care dumneavoastra le completati pe formularul de comanda vor fi folosite de catre Bio Bliss SRL in mod exclusiv pentru a va trimite confirmarea comenzilor si livrarea lor.

In conditiile in care dumneavoastra ne dati in mod specific acceptul, putem sa folosim datele furnizate de dumneavostra pentru a va trimite buletinul informativ electronic (newsletter) sau eventuale promotii sau concursuri pe care firma le poate oferi periodic.

In orice moment va puteti dezabona de la aceste buletine informative: 1. online, conectandu-va la contul dumneavoastra creat pe www.egyptianmagic.ro in Contul Meu → Vezi sau schimba informatiile contului → Dezaboneaza-te la newsletter sau 2. din buletinele informative electronice (newsletter), urmand link-ul direct aflat in finalul (subsolul) acestora. In ambele situatii, dezabonarea are efect imediat.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem nici o informatie referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

 

6.      Inregistrarea, securizarea contului si comportamentul membrilor:
Prin inregistrarea ca membru veti folosi adresa proprie de email ca si nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti in deplina cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii, nu putem sub nici o forma, directa sau indirecta, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar fara limitare la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 

7.      Copyright:
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Bio Bliss SRL si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris sau in format electronic (email) al companiei Bio Bliss SRL a oricaror elemente enumerate mai sus este absolut interzisa se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru obtinerea acestui acord, va rugam sa ne scrieti la adresa fizica mentionata la paragraful 1 (informatii generale) sau, pe email, la adresa copyright@egyptianmagic.ro.

 

EXCEPTIE: Reprezentantii media pot folosi pozele puse la dispozitia lor in cadrul paginii „MEDIA”, fara acceptul expres al Bio Bliss SRL/Egyptian Magic®, in conditiile in care se respecta mentionarea sursei de provenienta.

8.      Promotii si concursuri:
Bio Bliss SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta posibililor participanti prin intermediul mijloacelor pe care noi le consideram adecvate in acest scop. Beneficiarii unei promotii trebuie sa respecte intocmai regulamentul promotiei respective. Promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida, si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si aceasta poate fi intrerupta sau anulata in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

 

9.      Limitare responsabilitatii BioBliss SRL:
Numele de marca, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate pe www.egyptianmagic.ro sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei, si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct sau indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut, care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile disponibile pe www.egyptianmagic.ro pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Ele nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea scrisa oferita in prealabil de Bio Bliss SRL.

 

10.    Dispute si Conflicte:
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat initial pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale ale legii din Romania din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES ca nu oferim nici un fel de asigurare, directa sau indirecta, care implica una sau mai multe din cele ce urmeaza:

·        Serviciul va fi potrivit cerintelor dumneavoastra;

·        Serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel;

·        Calitatea informatiilor, datelor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului va corespunde cerintelor si asteptarilor dumneavoastra;

·        Serviciul poate fi intrerupt de catre proprietarii si/sau administratorii www.egyptianmagic.ro in orice moment, fara nici o notificare prealabila si fara nici un fel de pretentie de orice fel din partea dumneavoastra;

·        Prin intermediul serviciului, nu se ofera nici un fel de garantie sau certitudine fata de cele in mod expres specificate in acesti termeni de oferire a servicului;

·        Sunteti direct si deplin responsabil pentru orice activitate si/sau continutul oricarei date, informatii, imagini, text, inregistrari audio sau video sau a oricarei alte contributii pe care o faceti si/sau o faceti disponibila si/sau o transmiteti bio bliss srl;

·        Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca, in conditiile legii;

·        Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciului.