Conditii de livrare si plata

 

1.      Expeditie si livrare

 

Dorim sa va bucurati de produsul/produsele cumparata cat mai repede posibil, si facem tot posibilul ca, odata confirmata efectuarea platii, marfa sa va ajunga in cel mai scurt timp.

Ca regula generala, dupa acceptarea comenzii si confirmarea efectuarii platii, expedierea are loc in aceeasi zi, in cazul in care confirmarea platii a fost primita pana la ora 15:00, sau in ziua urmatoare, in cazul in care confiramrea platii a fost primita dupa ora 15:00.

Livrarea se face in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate si confirmate pana la ora 15:00 si in termen de 48 de ore (doua zile lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora.

Nu se accepta ridicari in persoana de la sediul firmei.

 

 

2.      Costuri de transport

 

Taxele de livrare sunt urmatoarele:

·                  gratuit, in cazul esantionului promotional. Acesta trebuie comandat intotdeauna de sine statator, nu poate fi parte dintr-o comanda.

·                  10 RON, la cumpararea unei singure creme indiferent de gramajul acesteia si indiferent de destinatie, atata timp cat locatia ei se afla in raza de acoperire a firmei de curierat cu care avem contract. In cazuri exceptionale (rare), in care adresa dumneavoastra se afla in afara zonei de acoperire a firmei de curierat, veti fi contactat telefonic pentru a vi se comunica costul suplimentar al transportului.

·                  gratuit, in cazul in care cumparati 2 sau mai multe creme indiferent de gramajul acesteia si indiferent de destinatie, atata timp cat locatia ei se afla in raza de acoperire a firmei de curierat cu care avem contract. In cazuri exceptionale (rare), in care adresa dumneavoastra se afla in afara zonei de acoperire a firmei de curierat, veti fi contactat telefonic pentru a vi se comunica costul suplimentar al transportului.

In cazul in care, dupa receptia marfii, doriti sa returnati un produs sau mai multe, Bio Bliss SRL va inspecta marfa returnata si , asumand ca sunt intrunite conditiile de retur, din totalul de returnat se va opri suma de 15 RON, reprezentand contravaloarea cheltuielior initiale de transport. (In mod normal, la cumpararea initiala, Bio Bliss SRL absoarbe diferenta de 5 RON care reprezinta suma reala a chetuielilor de transport.)

 

3.      Cum platesc?

 

Plata se poate face:

·        in numerar, la livrare (sistem ramburs).

·        prin banca, daca preferati aceasta modalitate de plata, un reprezentant al Bio Bliss SRL se va ocupa de toate detaliile, astfel incat comanda sa va fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa confirmarea primirii contravalorii marfii in contul nostru.

 

Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore, si este dependenta strict de relatia dintre bancile intre care se face tranzactila, Bio Bliss neputand sa influenteze procesul.

·        Online, prin card, prin intermediul Garanti Bank.