Politica de returnare

 

Ne simtim extrem de mandri si onorati sa va avem de client. Stim ca oferta pe piata produselor cosmetice este imensa si va multumim ca ati ales produsele Egyptian Magic. Speram sa ne deveniti client pe viata. Nu veti regreta.

 

1.                Esantion gratuit:

Deoarece nu exista doua persoane identice, implicit asteptarile pe care fiecare le avem de la o crema difera de la individ la individ. Consideram ca aveti dreptul sa fiti in totalitate siguri ca Egyptian Magic este crema potrivita pentru dumneavoastra, si acesta este motivul pentru care va oferim un esantion gratuit (acoperim chiar si costurile de transport!). Tot ceea ce trebuie sa faceti este doar sa il comandati aici.

Pentru a putea mentine aceasta oferta, avem o politica stricta de 1 esantion gratuit pe adresa postala (familie). Fiecare comanda de esantion gratuit este verificata in baza noastra de date, si orice comanda in plus fata de prima va fi anulata. Abuzul acestei facilitati merge pana la suspendarea temporara sau definitiva ca si client al magazinului nostru online.

Apelam la intelegerea dumneavoastra sa nu abuzati de acest sistem. Va multumim!


2.                Politica de returnare:

La Bio Bliss SRL aveți dreptul de retur, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile!

Vă rugăm să citiți detaliile procesului de retur al produselor:

·      În conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, Consumatorul are dreptul de retragere din contractul încheiat la distanță, ce rezulta din transmiterea comenzii și emiterea facturii, în cel mult 14 zile calendaristice de la data la care intră în posesia fizică a produselor, cu condiția să notifice Bio Bliss SRL în scris, prin e-mail, la adresa comenzi@egyptianmagic.ro

·       Notificarea trimisă în scris trebuie să conțină informațiile conform cu acest formular

 

Nume și prenume client

Adresa la care s-a livrat comanda

 

Telefon de contact

 

Numărul comenzii

 

Data livrării comenzii

 

Numele și cantitatea produselor ce se solicita a fi returnate

 


Bio Bliss SRL va confirma primirea notificării de retragere din contract.

Conform cu art. 16, litera E, din Ordonanța de Urgență 34/2014 se face excepție de la dreptul de retragere din contract pentru furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igiena și care au fost desigilate de Consumator.

 

Produsele vor fi returnate în ambalajul original, sigilate cu sigiliul original al producătorului, împreună cu toate documentele care l-au însoțit și se va folosi aceeași variantă de transport prin care au fost livrate. Costurile de retur vor fi suportate de Consumator.

 

Produsele vor fi returnate fără întârziere nejustificată și în decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care Consumatorul a comunicat Bio Bliss SRL decizia sa de retragere din contract.

 

Bio Bliss SRL va returna banii în maxim 14 zile, dar nu înainte de data recepției fizice a produselor returnate, iar suma include și costul livrării inițiale.

 

În situația în care valoarea produselor este diminuată ca urmare a modului de manipulare de către Consumator, pentru a face din nou produsele vandabile Bio Bliss SRL își rezervă dreptul de a deduce un cost rezonabil evaluat în funcție de starea produsului la recepția fizica a acestuia.

 

Conform legislației în vigoare, dreptul de retragere din contract este aplicabil doar clienților persoane fizice.