"Ce face: aproape orice, mai puțin nu vă calculează impozitele..."

Revista ‘Real Simple’ (Statele Unite), septembrie 2003

CINE POATE FOLOSI CREMA EGYPTIAN MAGIC?

Oricine o poate folosi.

Bebeluși până la adulți. Femei și bărbați. Orice nuanță sau culoare a pielii.

Persoane cu piele sensibilă, cu piele predispusă la acnee, cu piele uscată, cu piele normală

... sau orice alt tip sau combinație de piele.

Încercați-o și pe animalele dumneavoastră de companie!

Foarte economică – vă ajunge mult timp!

 

 

 

Crema Egyptian Magic

ÎNTREBUINȚĂRI

 

·        hidratant pentru piele

·        repara călcâie, genunchi și coate uscate

·        efect calmant după bărbierit (față, picioare)

·        demachiant

·        atenuează aspectul cicatricilor (acnee, varicelă, arsuri)

·        scalp uscat/cu mâncărime

·        repară buze crăpate

·        previne vergeturile în timpul sarcinii

·        înmoaie și condiționeaza părul, tratează vârfurile despicate

·        hidratează mâini și cuticule

·        atenuează vergeturile recente

·        tratament cu ulei fierbinte pentru păr

·        reface pielea uscată, cu mâncărime, crăpată

·        atenuează vânătăile

·        tratament pentru cicatricile post-operatorii

·        (bebeluși) ameliorează iritația de scutece (eritemul fesier) și cojițele pe cap (dermatita seboreică)

·        protejează pielea de efectele deshidratante ale soarelui și vântului (dar NU este o cremă de protecție solară!)

·        reduce timpul de vindecare și ajută în cazul tăieturilor, arsurilor minore și înțepăturilor de insecte

·        (bebeluși și adulți) calmeaza pielea iritată

·        poate vindeca ciuperca piciorului

·        calmant după expunerea excesiva la soare

·        netezește pielea cu textură neuniformă

·        poate îmbunătăți foliculita

·        calmant al arsurilor provocate de radiații, în cazul bolnavilor de cancer

·        revitalizează pielea cu aspect pământiu

·        lubricant vaginal

·        eczeme, psoriazis, dermatită atopică

·        îngrijire generală a pielii, inclusiv a pielii diabeticilor (profilaxic și/sau tratament)

·        masaj (se lichefiază la temperatura corpului)

·        urticarii și iritații ale pielii, tăieturi și zgârieturi ale animalelor de companie

 

 

Mulți dintre clienții noștri află prima oară despre Egyptian Magic ca și o soluție pentru o anumită problemă a pielii, și sunt surprinși să descopere că Egyptian Magic are multe alte întrebuințări! Dacă citiți pagina Testimoniale, veți vedea cât de "universală" poate fi această cremă.

În plus, recenziile din revistele de moda dezvăluie o latură complet diferită a cremei Egyptian Magic – o cremă a frumuseții, care ajută la îngrijirea pielii și a părului.

Principalele motive pentru care clienții noștri folosesc Egyptian Magic sunt listate în continuare.

Observație: nu suntem medici și nu facem nici o recomandare medicală. Fiecare mărturie pe care o punem pe site este nesolicitată, needitată și vine de la clienții nostri.

Cremă hidratantă pentru îngrijirea pielii și cremă pentru frumusețe

Oamenii încep adesea să folosească crema Egyptian Magic pentru a rezolva o problemă a pielii, cum ar fi o erupție, o arsură sau o cicatrice, apoi continuă să o folosească ca și cremă hidratantă, de îngrijire și antirid. Folosind-o de două ori pe zi, face minuni în crearea unei pieli catifelate și netede.

Crema Egyptian Magic nu astupă porii, așa că o puteți aplica și pe pielea grasă cu tendințe uscate. Inițial, puteți începe cu o singura aplicare seara, deoarece ar putea să vi se pară prea bogată pentru timpul zilei. Încercați și vedeți ce vi se potrivește cel mai bine! Folosind Egyptian Magic în mod constant, să nu fiți surprinși dacă acneea se atenuează sau chiar dispare!

Egyptian Magic este extrem de populară în industria modei, fiind nelipsită de la principalele defilări de modă din lume largă. Modelele o aplica pe corp pentru a dobândi o piele cu aspect proaspăt, care strălucește din interior. Este indispensabilă pentru make-up artists din lumea largă, fiind văzută în culise la Giambattista Valli, House of Holland si Blumarine.

Sfatul nostru: EXPERIMENTAȚI! Nu există mod de aplicare corect sau greșit. Folosiți-o așa cum vi se potrivește. O dată pe zi, de două ori, de mai multe ori – atâta timp cât sunteți mulțumită de rezultate, folosiți-o în continuare!

Vindecarea arsurilor, vânătăilor, tratarea tăieturilor și a înțepăturilor de insecte

Am auzit de la clienții noștri că țin o cutie de Egyptian Magic în trusa de prim ajutor, exclusiv ca tratament pentru arsuri, zgârieturi, înțepături de insecte.

Aplicați Egyptian Magic pe vânătăi și acestea vor dispare mai repede.

În tratament cu radiații al bolnavilor de cancer, crema Egyptian Magic oferă ajutor imediat, hidratând și calmând pielea arsă. Pacienții au un motiv mai puțin de îngrijorare, putându-se concentra asupra tratamentului.

Tratament postoperator și cosmetic, vindecarea cicatricilor

Mulți dintre clienții noștri au comentat despre abilitatea "magică" a cremei Egyptian Magic de a reduce sau elimina cicatricile.

Se știe că, din păcate, o cicatrice veche e foarte greu - daca nu imposibil - de înlăturat. Crema Egyptian Magic poate într-adevăr face minuni în cazul cicatricilor relativ noi, precum și a discolorațiilor apărute în jurul cicatricilor.

Din acest motiv, Egyptian Magic este populară în rândul chirurgilor plasticieni, dermatologi și al esteticienilor, care o recomandă pacienților pentru a accelera vindecarea cicatricilor postoperatorii, precum și pentru regenerarea generală a pielii după operații plastice sau proceduri cosmetice.

Balsam natural pentru păr

Pentru mulți dintre clienții noștri, una dintre cele mai încântătoare descoperiri este efectul benefic al cremei Egyptian Magic ca balsam pentru păr – folosită atât în mod curent, cât și ca tratament cu ulei fierbinte. Ingredientele complet naturale din ea redau luciul părului și sunt un complement ideal pentru reglarea uleiurilor naturale ale scalpului.

Ajutor în caz de eczemă, psoriazis și dermatita atopică

Aproximativ o treime din clienții noștri descoperă Egyptian Magic ca o alternativă naturală la cremele comerciale pentru tratamentul eczemei, psoriazisului și dermatitei atopice. Desi de origine diferită, toate aceste probleme pot fi îmbunătățite sau pot chiar dispare, prin aplicarea de două ori pe zi a cremei Egyptian Magic..

Observație: subliniem că nu suntem medici și nu facem nici o recomandare medicală. Relatăm numai experiențe ale clienților noștri.

Crema pentru erupțiile pielii (eritem cutanat)

Ni s-a comunicat că Egyptian Magic acționează eficient în tratarea multor tipuri de erupții, inclusiv în cazul reacțiilor alergice la medicamente, chimicale, iritanți din mediu și înțepături de insecte; iritanți ai pielii precum nichel sau alte metale; iritații cauzate de căldură sau de haine, iritațiile pielii apărute în timpul sarcinii.

Observație: cu riscul de a ne repeta, subliniem că nu suntem medici și nu facem nici o recomandare medicală. Relatăm doar experiențe ale clienților noștri.

 

Spune-ne cum folosești TU crema Egyptian Magic...

Suntem copleșiți de onoarea pe care ne-o faceți, găsind timp prețios pentru a ne împărtăși experiențele voastre.

Suntem încântați să vă auzim părerile.

Vă citim cu deosebită plăcere mesajele.

Ne bucurăm alături de voi când găsiți o soluție la o problemă dificilă de piele!

Aflăm tot timpul întrebuințări noi pentru crema Egyptian Magic de la clienții noștri. Relatăm aceste informații la pagina Testimoniale, poate putem ajuta o altă persoană în căutarea unei soluții pentru o problemă dificilă a pielii!

Am fi încântați să vă auzim experiențele – trimite-ne un email și spuneți-ne cum folosiți Egyptian Magic și care sunt rezultatele!