Politica de confidentialitate

 

1.                Generalitati

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre Bio Bliss SRL, se supun/e Politicii de Confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal, asa cum sunt ele prezentate in acest document.

Aceasta Politica de Confidentialitate prezinta procedurile de prelucrare a datelor cu caracter personal practicate de Bio Bliss SRL.

Respectam dreptul la discretie al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Luam toate masurile necesare si facem tot ce ne sta in putinta pentru pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa info@egyptianmagic.ro.

2.                Termeni legali

Informatiile cu caracter personal (date cu caracter Personal) reprezinta orice informatie care se refera la dumneavoastra ca persoana fizica si prin care puteti fi identificat, direct sau indirect.

Procesarea informatiilor cu caracter personal reprezinta orice activitate pe care Bio Bliss SRL o desfasoara asupra sau cu datele personale pe care ni le-ati trimis (prin colectare, inregistrare, organizare, depozitare, modificare, retragere, folosire, blocare, stergere etc.).

"Tertii" in cazul acestei Politici de Confidentialitate reprezinta orice companie care nu se afla sub controlul Bio Bliss SRL, direct sau indirect.

3.                Date cu caracter personal colectate

Nu vom colecta nici o informatie personal identificabila despre dumneavoastra prin intermediul site-ului www.egyptianmagic.ro (de exemplu numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email - "date personale"), decat daca o oferiti voluntar. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate, va rugam sa nu le trimiteti catre noi.

Colectam doar informatiile cu caracter personal pe care doriti sa ni le oferiti sau a caror furnizare este necesara pentru ca noi sa va oferim (si sa imbunatatim) Serviciile noastre. Colectam atat informatii cu caracter personal directe precum nume, adresa postala si adresa de e-mail, cat si informatii indirecte precum "cookies", informatii referitoare la conexiune sau la sistem.

Este posibil sa va solicitam adresa de e-mail, numele, numarul de telefon etc, astfel incat sa puteti beneficia de Serviciile si aplicatii platformei, sa va puteti inscrie in campaniile si concursurile noastre sau sa va tinem la curent cu activitatile desfasurate de site-ul www.egyptianmagic.ro.

4.                Securitate

Bio Bliss SRL ia toate masurile necesare pentru a pastra in siguranta datele dumneavoastra cu caracter personal. La aceste informatii cu caracter personal are acces doar personalul autorizat Bio Bliss SRL. Toate personele care au acces la date cu caracter confidential sunt obligate sa respecte Politica de Confidentialitate si au semnat acorduri de confidentialitate si non-divulgare.

5.                Utilizarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ati furnizat Bio Bliss SRL. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.egyptianmagic.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si Serviciilor oferite. Bio Bliss SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin intermediulul buletinului electronic (newsletter) periodic, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

De asemenea, datele cu caracter personal pot  utilizate pentru a administra, a sprijini si a evalua Serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Bio Bliss SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar aceasta activitate este strict limitata la urmatoarele situatii:

·        Putem face cunoscute informatiile dumneavoastra cu caracter personal unor terti (cum ar fi furnizorii de servicii pentru internet) care ne ajuta sa administram site-ul. Acesti terti trebuie sa asigure intotdeauna acelasi nivel de securitate a datelor dumneavoastra cu caracter personal ca si Bio Bliss SRL si, atunci cand este necesar, sunt obligati printr-un contract sa pastreze in siguranta informatiile dumneavoastra cu caracter personal si sa le proceseze numai in conformitate cu instructiunile exacte primite de la Bio Bliss SRL.

·        De asemenea, putem furniza informatiile dumneavoastra cu caracter personal catre corpuri de control ale guvernului, daca suntem obligati sa facem acest lucru prin legislatia in vigoare, daca noi consideram ca un astfel de procedeu este necesar pentru a respecta legislatia in vigoare, daca raspundem oricaror cereri sau actiuni legale sau daca aparam drepturile Bio Bliss SRL, ale clientilor sau ale altor persoane.

6.                Modificarea sau stergerea datelor cu caracter personal

Dezabonarea la newsletter: se realizeaza in orice moment de catre dumenavoastra, accesand contul personal aici, sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului eMAG primit prin email..

Modificarea datelor personale: se realizeaza in orice moment de catre dumenavoastra, accesand contul personal aici.

Stergerea permanenta a datelor cu caracter confidential de pe site-ul nostru: urmariti instructiunile aici.

7.                Mesaje de tip SPAM

Spamming-ul este reprezentat de e-mail-uri nesolicitate, continand reclame sau materiale publicitare care va sunt trimise fara acordul dumneavoastra.

Bio Bliss SRL NU TRIMITE E-MAIL-URI DE TIP SPAM. Bio Bliss SRL nu va folosi datele dumneavoastra cu caracter personal (nici adresa de e-mail) pentru marketing direct sau diverse acte de comunicare, daca dumneavoastra nu v-ati exprimat permisiunea IN MOD EXPRES. (consimtamant "OPT-IN"). De asemenea, Bio Bliss SRL nu va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal nici unui tert care sa le utilizeze pentru e-mail-uri de tip SPAM.

In cazul in care ati optat pentru primirea de informatii de marketing prin e-mail, fiecare e-mail trimis de Bio Bliss SRL in acest scop catre dumneavoastra va oferi posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor astfel de comunicari.

8.                Stocarea datelor cu caracter personal

Bio Bliss SRL poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestui serviciu intr-o baza de date. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o perioada limitata de timp, chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi Serviciile Bio Bliss SRL. Aveti dreptul de a cere, in orice moment, ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse. In acest scop, trimiteti un email la sterge@egyptianmagic.ro si va vom sterge datele imediat.

In cazul in care efectuati cumparati crema Egyptian Magic si optati pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Credit Europe Bank, iar Bio Bliss SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

9.                Legatura cu alte Site-uri

Bio Bliss SRL poate fi in legatura cu alte site-uri care nu apartin si nu sunt in controlul Bio Bliss SRL. Aceste site-uri nu sunt acoperite de aceasta Politica de Confidentialitate. Daca accesati alte site-uri folosind link-urile oferite, operatorii acestor site-uri ar putea colecta datele dumneavoastra personale. Va rugam sa va asigurati ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate a acestor terti inainte de a le oferi informatii personale. Nu putem fi responsabili din punct de vedere legal pentru activitatile sau politicile de confidentialitate ale acestor terti.

10.              Modificari in Politica de Confidentialitate

Bio Bliss SRL isi rezerva dreptul de a actualiza prezenta Politica de Confidentialitate. Accesarea site-ului www.egyptianmagic.ro si/sau utilizarea Serviciilor Bio Bliss SRL in urma acestor schimbari semnifica acceptarea obligatorie de catre dumneavoastra a schimbarilor survenite.

Aceasta Politica de Confidentialitate va ofera toate informatiile necesare (intr-un mod accesibil) pentru a va forma o opinie si a va decide daca doriti sa utilizati aceste Servicii si sa trimiteti sau nu informatiile dumneavoastra cu caracter personal pentru proprietarii website-ului www.egyptianmagic.ro - compania Bio Bliss SRL. Prin accesarea si utilizarea www.egyptianmagic.ro si/sau a comunicarii electronice cu noi, ati luat la cunostinta si sunteti de acord sa ne permiteti procesarea informatiilor dumneavoastra personale in maniera stabilita de aceasta Politica de Confidentialitate.

 

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa info@egyptianmagic.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa sesizari@egyptianmagic.ro.