Intrebari adresate frecvent

Cere și ți se va da. Trimiteți întrebarea dumneavoastra echipei noastre de asistență pentru clienți

Crema Egyptian Magic este complet naturală, non-toxică, nu conține chimicale sau conservanți.

Este produsă în Statele Unite, unde normele de calitate sunt printre dintre cele mai riguroase din lume.

Proprietățile benefice ale cremei Egyptian Magic sunt în general neafectate de schimbările de temperatură.

Când este încălzita delicat, crema se topește și devine lichidă (ceea ce este minunat pentru masaj) și revine la consistența normală când este răcită.

Simțul rațiunii ne îndeamnă să nu expunem crema la temperaturi extrem de ridicate.

Temperaturile scăzute nu au efect asupra acesteia.

Folosirea zilnică:

► Curățați-vă fața în profunzime. Opțional, continuați cu toner. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați crema pe pielea umedă, iar ea va acționa ca o barieră, nelăsând pielea să se usuce;

► Folosiți putină cremă. Încălziți-o delicat între degete/palme pentru a o lichefia, apoi aplicați-o pe zona dorita;

► Masați-o încet pentru a intra în piele. Se va absorbi în mai puțin de 5 secunde.

OBSERVAȚII:

▼ Experimentați până găsiți formula care vi se potrivește cel mai bine;

▼ În cazul pielii extrem de uscate, este probabil nevoie de mai multă cremă. Începeți cu o cantitate minimă și adăugați până vă satisface rezultatul;

▼ În cazul pielii grase și/sau combinată, se poate începe printr-o singură aplicare noaptea. Crema ar putea să se simtă puțin prea grasă pentru uzul de zi;

▼ Pentru tratarea cicatricilor, aplicați crema pe zona dorită și continuați cu un masaj delicat pentru puțin mai mult timp.

Masca de față:

► Curățați-vă fața în profunzime. Opțional, continuați cu toner;

► Aplicați o cantitate generoasă de cremă pe întreaga zona a feței și a gâtului;

 

► Masați-o încet pentru a intra în piele. Dacă vreți să atenuați cicatricile cauzate de acnee sau de orice alt fel, puteți masa zona respectivă mai mult timp;

► După masaj, înmuiați un prosop în apă caldă și acoperiți întreaga față timp de 5 minute;

► Îndepărtați prosopul și ștergeți excesul de crema.

Baza pentru machiaj:

Această metodă este lăudată de makeup artist-ul Gucci Westman (fost Director Artistic Internațional Lancôme, actual Director Artistic Global pentru Revlon).

▼ Aplicați un strat SUBȚIRE de cremă Egyptian Magic pe întreaga față înainte de a aplica fondul de ten;

Veți vedea ca machiajul dumneavoastră va rezista întreaga zi.

Tratament pentru păr:

După ce ați spălat părul și ați aplicat balsam, folosiți o cantitate mică de cremă pe extremitățile firelor de păr; Va reface părul degradat, îl va hidrata și va trata vârfurile despicate.

Bărbierit:

► Dacă este aplicată înainte de ras, ajută la reducerea sensibilității și a roșeții;

► După ce folosiți tehnica de bărbierit uzuală, spălați-vă cu apă și săpun;

► Aplicați încă o data după ras pentru a proteja zona proaspăt rasă.

Da – cu toată încrederea. Crema Egyptian Magic nu conține toxine, chimicale, conservanți sau parfum.

Datorită proprietăților sale antibacteriene, are rezultate excelente în vindecarea și eliminarea iritației cauzate de scutece (eritemul fesier). Poate fi folosită și ca un hidratant pe toată pielea bebelușului. După ce veți încerca crema Egyptian Magic,  nu veți mai dori să folosiți nici un alt produs pe prețioasa piele a bebelușului dumneavoastră!

OBSERVAȚIE: Crema Egyptian Magic conține miere – curățarea temeinica a cremei de pe sâni înainte de alăptare este necesară. Hrănirea cu miere a copiilor mai mici de 1 an poate duce la botulism, care poate fi fatal. Bacteria Clostridium care cauzează botulismul la copii poate contamina anumite alimente – în special mierea. Pe măsura ce copiii cresc, corpul lor este capabil sa facă fața mai bine bacteriei și după vârsta de 1 an, aceasta problema dispare.

De asemenea, dacă sunteți o mămică nouă, știm ca este greu să găsiți un moment de răsfăț. Dar crema Egyptian Magic va poate deveni indispensabilă, conferindu-vă strălucire imediat. Un întăritor perfect pentru a vă ajuta să faceți față primelor luni în noua ipostază de mămică! O puteți folosi pe buze, pe față, pe corp – atât pentru dumneavoastră, cât și pentru comoara de bebeluș!

 

Mulți diabetici își tratează cu succes pielea crăpată de pe picioare.

Proprietățile de vindecare ale cremei Egyptian Magic ajută și la menținerea hidratării pielii pe întregul corp, ca măsură preventivă de îngrijire a pielii.

Cele mai multe persoane nu detectează nici un parfum; unii detectează o ușoară aroma de ceara de albine și/sau de miere, similară cu cea a unei lumânări din ceară de albine.

Vă asigurăm că nu este nici un parfum adăugat în cremă.

Da. Atât bărbații cât și femeile pot folosi crema Egyptian Magic ca și cremă pentru ras sau după bărbierit. Previne inflamațiile cauzate de lama de ras, dar ajută și la înmuierea și hidratarea pielii.

Deși nu există studii medicale care să susțină acest lucru, multe persoane au folosit crema Egyptian Magic pentru a-și trata ciuperca piciorului. Efectul antimicotic este produs de ingredientele care acționează sinergetic, majoritatea dintre ele fiind recunoscute pentru proprietățile antibacteriene.

Cu toate acestea, noi nu suntem medici și nu facem nici un fel de afirmații medicale.

 

Proprietarii de orice tip de animale – și nu numai de companie – relatează că au folosit cu succes crema Egyptian Magic pentru îngrijirea pielii animalelor.

Pentru că Egyptian Magic nu conține toxine, se poate folosi cu încredere și în cazul în care  animalele reușesc să lingă zona de aplicare. Ajuta la vindecarea erupțiilor cutanate apărute ca urmare a mușcăturilor de purici, arsuri, tăieturi și zgârieturi, incizii chirurgicale, mușcături de animale și zgârieturi de sârmă.

OBSERVAȚIE: deși crema Egyptian Magic are proprietăți antibacteriene, în cazul rănilor grave adresați-vă imediat medicului veterinar!

Alte intrebari? Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@egyptianmagic.ro