Revistele de modă se bucură de magia egipteană

ALEGEREA  CONSUMATORILOR 

Egyptian Magic a strâns probabil mai multe aprecieri în presa de modă decât orice produs comparabil din lume. Din Japonia până în Australia până în Europa și SUA, celebrități de top din industria filmului și a modei sunt de acord că Egyptian Magic este un produs de înfrumusețare și îngrijire a pielii „must-have”. Îl folosesc pe față, piele, păr, tăieturi, arsuri, vânătăi, erupții cutanate – peste tot!

Hottie Ashley Benson de la televizoare Pretty Little Liars călătorește întotdeauna cu magia egipteană!

„Egyptian Magic Skin Cream este cu adevărat grozavă și o aduc mereu cu mine în avion. Arăt nebun cu ea în timp ce zbor, dar când ies pielea mea este super hidratată.”

Extraordinara artistă de machiaj Val Garland a folosit magia egipteană pentru pielea lucioasă Uită-te la Săptămâna Modei de la Londra

„Uber fabulosul artist de machiaj Val Garland a ieșit din plin în culise la Anya Hindmarch, „Am aruncat totul la acest look – luciu de buze, Egyptian Magic și 8 Hour Cream pentru a oferi fetelor pielea super netedă și lucioasă””

Magia egipteană prezentată în emisiunea de astăzi și iubită de celebrități

Magia Egipteană este inclusă în lista Curzlmatic de 10 PREFERIȚII!!! (Produse pentru păr și față)

Vlogger Victoria Vann Kuja explică de ce păstrează magia egipteană în dulapul ei cu medicamente

„Cred că am trecut prin cel puțin paisprezece borcane de magie. Totuși, este cel preferat al meu.”

JOSEPH SLAICH, BEAUTY EDITOR

În geanta de plajă a lui Cameron Diaz!

„Toate activitățile tale de vară vor fi ajutate de acest amestec genial. (…) Îl punem pe mușcături de insecte pentru a opri imediat mâncărimea, pe arsurile solare pentru a calma, pe buze pentru a proteja și hidrata.”

Rooney Mara folosește cremă cult Egyptian Magic!

Revista Marie Claire : Care sunt cele mai bune recomandări pe care ți le-a dat un profesionist în frumusețe? Rooney Mara : Mi s-au recomandat două creme cult: Egyptian Magic și crema de 8 ore de la Elizabeth Arden. Este probabil cea mai bună recomandare pe care ar trebui să o amintiți.

Egyptian Magic este unul dintre produsele preferate ale lui January Jones!

„Care sunt unele favorite? – Egyptian Magic – este ca un vas cu grăsime de farmacie, dar eram în New Mexico și eram foarte uscat.”

Eva Mendes poartă întotdeauna un recipient cu magia egipteană în poșetă

„Ce produse de înfrumusețare ai mereu în geantă? – Fard de obraz Circa Ultrasuede Cream Blush în Portofino, un recipient de magie egipteană (…).”

Pentru actrița Michelle Monaghan, „este literalmente magic pentru mine”.

„Pentru corpul meu, buzele mele și aproape orice altceva, folosesc Egyptian Magic All Purpose Skin Cream. Am pus-o într-un mic compact și rece, apoi o iau cu mine. Este grozav pentru că nu are nimic dăunător în ea. , și este drăguț și pe pleoape. Este literalmente magic pentru mine.”

„Această cremă magică egipteană este doar o bombă”

„Nu sunt unul care de obicei postează despre frumusețe, dar această cremă Egyptian Magic este doar o bombă. Așa că, pentru cei care se îndoiesc de hype, uneori trebuie doar să încerci singuri aceste lucruri.”

Magia egipteană folosită pentru aspectul de machiaj al Rihannei!

Artistul de machiaj Ozzy Salvatierra vărsă toate trucurile de frumusețe pe care le-a folosit pentru videoclipul muzical inspirat de Quentin Tarantino al lui RiRi, „Bitch Better Have My Money”. Sfatul lui pentru a crea un ochi strălucitor care poate fi purtat, pe care Rihanna l-a zguduit în editoriale înainte, este Egyptian Magic. „Este un fel de vaselină naturală – strălucește ca vaselina, dar nu este lipicioasă.”

Michelle Phan iubește magia egipteană: „O bază de frumusețe pentru mulți, această cremă hidratantă poate vindeca cele mai uscate probleme ale pielii”

„O bază de frumusețe pentru mulți, această cremă hidratantă poate vindeca cele mai uscate probleme ale pielii. Dacă aveți nevoie de un unguent la preț accesibil, care alungă îngrijorările cuticulei, pielea uscată și picioarele obosite, acestea sunt lucrurile dvs. Nu trebuie niciodată să se îngrijoreze de ambalajul prost când știu că au un best seller pe mâini.”

Singurul produs de frumusețe fără de care Dree Hemingway nu poate trăi

„Nu pot trăi fără Magia Egipteană. Literal, o pun pe față – este geniu. De fapt, l-am folosit pentru a-mi repara mâinile crăpate după incidentul meu de albire.”

În rutina de înfrumusețare a lui Lauren Conrad pentru pielea uscată

„Am pielea uscată și aplic întotdeauna Egyptian Magic înainte de culcare.”

Secretul de frumusețe al lui Hailey Clauson!

„Secretul pentru îngrijirea pielii: produsul meu preferat este Egyptian Magic (numele m-a convins să-l cumpăr), îl poți pune pe păr, pe corp și pe față.”

Sasha Alexander nu călătorește fără magia egipteană

„Fără ce nu vei călători? – (geanta mea) este plină cu niște magie egipteană într-o sticlă pe care o pot folosi pe buze sau pe zonele care se simt uscate.”

Secretul de frumusețe al lui Hailey Clauson!

„Îngrijirea mea preferată – o folosesc pentru orice”

Îngrijirea pielii preferată a modelului Erin Heatherton

„Pentru îngrijirea pielii, folosesc magia egipteană”

MARIE-CLAIRE

„Iată acest mic produs pe care toată lumea și-l dorește și este purtat în totalitate prin gura în gură”

„Egyptian Magic a devenit o revistă dragă, combinând un amestec rar de cool-horse cool și celebritate.”

8 produse de înfrumusețare Artiștii celebri de machiaj jură după

„Această cremă hidratantă hidratantă este favorită a artistei de machiaj Chanel Rachel Goodwin, potrivit Cosmopolitan. Ea o folosește pentru orice, de la hidratarea mâinilor și picioarelor, până la hidratarea buzelor crăpate, calmarea arsurilor solare și pentru a oferi părului un pic de hidratare. O folosește pe Clienții ei, de asemenea, au adăugat un strălucire strălucitoare pielii lor. Este plin de ulei de măsline și ceară de albine pentru umiditate maximă și vindecare oriunde îl aplicați.”

„Gândește la magie, la magie egipteană. Pentru că este susținut de nu una, nu două, ci trei femei fabuloase”

„Jessica Stam ne-a spus că unguentul este „super dacă [ea] are o iritație a pielii”. Jessica Noghes-Menio a spus că este lucrul perfect pentru pielea ei uscată (îl folosește pe față), iar Caroline Trentini a exclamat: „Are numele potrivit pentru că este cu adevărat magic. Vindecă orice, de la arsurile solare la buzele crăpate, orice. Când ai o piele cu adevărat frumoasă, asta este tot ce contează.” Suna bine.”

17 cumpărături ecologice de frumusețe care funcționează cu adevărat

„Acesta este un extra hidratant extraordinar pe care îl folosesc în fiecare seară. Îl frec în cuticulele, îl folosesc ca balsam de buze, îl tamponez în jurul ochilor dacă se simt foarte uscați și, dacă am sniffles, îl împiedică pe Rudolph nas.”

Egyptian Magic: Secretul de frumusețe al unui artist de machiaj

„O poti pune pe picioarele uscate, pe coate, pe obraji, sau daca ai o arsura e chiar bine pentru asta! Imi place, este noul meu produs fierbinte” spune make-up artistul Val Garland

Profesioniștii în frumusețe jură pe magia egipteană

„Produsul pentru care sunt cel mai recunoscător este Egyptian Magic. Este cu adevărat unul dintre cele mai fantastice produse din lume! Îl folosesc pentru aproape orice – de la hidratarea mâinilor și picioarelor până la hidratarea vârfurilor părului până la vindecarea buzelor crăpate și a arsurilor solare. Îl folosesc și pe clienții mei pentru că dă pielii cea mai frumoasă strălucire – și mă simt în siguranță când îl folosesc pe fiul meu acasă pentru că este complet natural, ca să nu mai vorbim de făcut aici în SUA!”

Secrete de frumusețe de la un tată cool: Egyptian Magic este „un balsam de buze, luciu de buze, loțiune, unguent, cremă de ras și mască de păr, printre altele”.

„Tatălui meu iubește și un alt produs, foarte asemănător, numit pe bună dreptate Egyptian Magic. Miroase a ceară caldă, mistică de albine și la fel ca la Papaw, îl poți folosi la orice. Este un balsam de buze, luciu de buze, loțiune, unguent, bărbierit. cremă și mască de păr, printre altele. Tatăl meu ține pe noptieră o cadă mare cu fiecare dintre aceste unguente și te sfătuiesc să faci la fel.”

Cum să-ți acoperi cosul ca un profesionist cu Egyptian Magic

„Dacă coșul tău este uscat și scălător: mai întâi adaugă puțină umiditate în zonă. Machiajul celebru, Andre Sarmiento, îi place Egyptian Magic Skin Cream, un balsam care permite corectorului să alunece fără probleme deasupra. Lasă să se absoarbă câteva minute și apoi șterge. îndepărtați orice balsam în exces.”

Cara Delevingne mereu cu magia egipteană în geantă!

„Am întotdeauna adaptorul meu pentru că mă mișc în mod constant, iar apoi există gel pentru sprâncene, cremă Egyptian Magic, ulei de eucalipt”

Michelle Phan alege Egyptian Magic drept unul dintre cele mai bune produse de îngrijire a pielii din 2015

În cele mai bune 10 creme de față ale revistei Vogue pentru a salva pielea uscată de iarnă

„Te confrunți cu pielea crăpată, pete uscate sau crăpătură? Vă sugerăm să căutați favoriți de cult încercați și adevărat: amestecul simplu de produse secundare a albinelor și ulei de măsline de la Egyptian Magic este întotdeauna de încredere.”